Z vami od začetka do konca – pomoč pri vodenju upravnih in kadrovskih postopkov

Poleg natančnega vodenja osebnega arhiva in priprave obrazcev in uradnih dopisov, vam nudimo tudi finančno svetovanje v primeru osebne insolventnosti, svetovanje v zavarovalniških zadevah, pri optimizaciji izdatkov in pisarniškega poslovanja ter pomoč pri mediaciji oz. poravnavi v sporih.

 

Nudimo vam strokovno pomoč pri vodenju upravnih in kadrovskih postopkov. Z enako zavzetostjo vam pomagamo pri pridobitvi brezplačne pravne pomoči kot vam tudi zagotovimo zastopanje pred upravnimi organi.

 

Vloge in pritožbe pripravljamo natančno ter jih pred oddajo še enkrat skrbno pregledamo. Svetujemo vam glede izračunov dejanskega stanja za uveljavljanje pravic iz javnih sredstev ter nudimo celovito strokovno podporo pri upravnih postopkih. Ukvarjamo se tudi s pripravo kadrovskega načrta in pomagamo izpeljati natečajni in izbirni postopek ter testirati zaposlene za njihove potenciale.

 

Vam neplačani računi grenijo življenje, najsi ste upnik ali dolžnik? Ne delajte si odvečnih skrbi, raje stopite v stik z nami in pomagali vam bomo izterjati, kar vam pripada! Če ste v dolgovih, vam pomagamo pri komunikaciji z upnikom/ki ter odplačati dolgove na dostojanstven način ali pri sprožitvi postopka osebnega stečaja.

 

V sodelovanju z družbo Zameg – Zajc d.o.o., podjetjem za svetovanje iz varstva pri delu, vam uredimo usposabljanje za promotorje zdravja v organizaciji in priprava programa promocije zdravja z vsemi potrebnimi pravnimi akti za konkretno organizacijo! Za več informacij in natančno ceno stopite v stik z nami ali njimi.

V sodelovanju z njimi vam lahko brez provizije uredimo kvalitetne in ugodne storitve s področja varnosti pri delu. Za nevladne organizacije (društva, ustanove, zasebni zavodi,…) ponujajo 10% popust na vse storitve.

 

NOVO V PONUDBI: 

Pripravimo vam potrebne (interne) pravne akte za ustanovitev in kakovostno upravljanje nevladnih organizacij (društva, zasebni zavodi, ustanove,..).

Pripravimo vam potrebne pravilnike in druge pravne dokumente za večino tipov organizacij. Cena po dogovoru glede na posamičen primer, saj so dokumenti prilagojeni vaši specifični situaciji.

Za več informacij nam pišite na info@zavod-up.si ali pokličite na 051 412 273. Storitve opravljamo skladno s cenikom, morebitni presežek prihodkov nad odhodki pa namenjamo opravljanju osnovnega poslanstva zavoda.

 

Obljubimo, da boste nad našimi storitvami več kot zadovoljni, saj so vaše težave za nas izziv, ki mu vsakič znova najdemo konkretno rešitev. 

 

 

Lastnosti storitev Zavoda UP:

Kakovost

Strokovna utemeljitev in primeren način izvajanja storitve sta ključ do kakovosti.

Zanesljivost

Naše storitve vam izpolnijo vaše želje, še več, rešijo vam vaše težave.

Odzivnost

Hitrost in ažurnost sta ključni za učinkovito storitev.

Usmerjenost k uporabnikom

Kadar se vam zdi, da kaj ni po vaši meri, nam to sporočite. Dobra komunikacija je vir uspeha.

Otipljivost

Naše storitve vam prinesejo konkretne rešitve vaših težav.

Dodaj odgovor