naslovnica_modro_ozadje_bel_napis

»Formalnost je zakleti sovražnik arbitrarnosti in zato sestra dvojčica svobode.« (Rudolph von Jhering)

Zavod UP, zavod za upravno poslovanje, kot neodvisna, nevladna in nepridobitna organizacija financira svoje delovanje izključno iz donacij podpornikov ter iz lastne dejavnosti, skladno s cenikom. Sodelavci Zavoda UP ob svojem delu skrbno upoštevamo etični kodeks Zavoda UP. Z vami in za vas že od leta 2012!
.
Uporabo spletnih strani Zavoda UP uporabnikom zagotavljamo pod splošnimi pogoji uporabe spletnih strani.
.

BAZA ZNANJA

Za vas gradimo in urejamo Bazo znanja Zavoda UP, kjer vas čakajo različni prispevki s področja upravnih ved. Prispevki so namenjeni vsem, ki jih teme zanimajo in so brezplačno dostopni za branje. Citiranje za nekomercialne namene ob navedbi vira je izrecno dovoljeno.

Vabljeni k branju!

BREZPLAČNO (U)PRAVNO SVETOVANJE

Se počutite utesnjenega v (u)pravnih postopkih? Mogoče ne veste točno, katere pravice in obveznosti vam pritečejo v vaši (u)pravni situaciji? Ali pa bi radi le preverili svoje možnosti v (u)pravnih zagatah? Zavod UP nudi prebivalcem Občine Radovljica možnost brezplačnega (u)pravnega svetovanja.

Vabljeni k prijavi!

DONACIJE in PROSTOVOLJSTVO

V Zavodu UP smo vedno hvaležni za vaše donacije iz katerih financiramo različne projekte in dejavnosti. Fizične osebe nam lahko donirate celo brezplačno, podarite nam lahko 0,5% dohodnine ali pa vaš čas v obliki prostovoljnega dela, saj smo registrirana prostovoljska organizacija.

Vabljeni k sodelovanju!

SVETOVANJE in PRIPRAVA PRAV(N)IH DOKUMENTOV

Želite uveljaviti svoj interes ali le primerno izpolniti svoje obveznosti? Potrebujete strokovno svetovanje ali zastopanje v upravnih postopkih? Potrebujete učinkovito pritožbo na posamični (u)pravni akt ali morda le primerno sestavljen dopis? Ustanavljate organizacijo in potrebujete kvalitetno pripravo internih pravnih aktov, prilagojenih vaši specifični situaciji in potrebam?

IZOBRAŽEVANJA in USPOSABLJANJA

Želite vedeti več in biti usposobljeni za odlično in zakonito delo? Organiziramo različna izobraževanja in usposabljanja zaposlenih, študentov in drugih. Za vašo organizacijo izdelamo izobraževanje oziroma usposabljanje po meri s področja kadrovske dejavnosti, varnosti in zdravja pri delu, promocije zdravja na delovnem mestu, upravljanja terjatev in izterjave ter še mnogo več.

IZTERJAVA in UPRAVLJANJE TERJATEV

Vam neplačani računi grenijo življenje, najsi ste upnik ali dolžnik? Ne delajte si odvečnih skrbi, raje stopite v stik z nami in pomagali vam bomo izterjati, kar vam pripada! Če ste v dolgovih, vam pomagamo pri komunikaciji z upnikom/ki ter odplačati dolgove na dostojanstven način ali pri sprožitvi postopka osebnega stečaja.

VABLJENI NA OBISK PO DOGOVORU

 

Zavod UP, zavod za upravno poslovanje
Gorenjska cesta 25
SI-4240 Radovljica

 

Srečamo se lahko tudi na lokaciji po vaši izbiri.

 

M: +386 51 412 273
E:  info@zavod-up.si