Zavod UP, zavod za upravno poslovanje, 23. avgusta 2017 praznuje peti rojstni dan, kar nam v veliki meri omogočajo konstruktivni partnerji, darežljivi donatorji in nenadomestljiva ekipa!

 

Seveda vse to brez vas, cenjenih uporabnic in uporabnikov, ne bi bilo mogoče. 

Ob tej priložnosti smo vam pripravili kar pet (tednov) presenečenj.

 

Prva izmed teh aktivnosti je bilo že snemanje predstavitvenih video posnetkov, nekaj utrinkov s snemanja lahko najdete tule. Poleg tega zbiramo še zgodbe naših prostovoljk, partnerjev in najpomembnejše – vas, dragih uporabnic in uporabnikov, ki jih bomo ob jubileju tudi objavili kot zgodbe Zavoda UP. Če vas zanima naša zgodba, lahko več o nas najdete tule.

Fotografirala Zala Novak, julij 2017, Kranj

 

Drugo izmed presenečenj je razširitev obsega svetovalnih ur v programu Brezplačnega upravnega svetovanja. Več o tem najdete tule. Mimogrede, v naslednjih dneh odprite oči tudi na ulici, lahko opazite namreč kaj novega na plakatnih mestih v Radovljici 😉

 

Tretjič, objavili smo javni poziv za organizacije iz naše regije za pridobitev brezplačne pomoči Zavoda UP pri njihovem (upravnem) problemu. Besedilo javnega poziva je dostopno tule.

 

In ne nazadnje, za vas smo pripravili pet brezplačnih izobraževalnih dogodkov, vsak četrtek ob 17h v Radovljici, do konca septembra. Celoten program in način prijav najdete tule.

 

Fotografiral Zavod UP, marec 2014, Radovljica

 

Lepo vabljeni k spremljanju naših novic in objav na socialnih omrežjih (FB, TW, LN, IN), da boste – letnemu času primerno – na tekočem 😉

 

ekipa Zavoda UP