Doniram, torej sem 

Želite narediti dobro delo ter omogočiti ljudem, ki si ne morejo privoščiti brezplačne pravne pomoči in vodenja upravnih postopkov, strokovne rešitve za njihove težave?

Želite podpreti etični kodeks Zavoda UP, ki poleg osveščanja o pravnih, upravnih in kadrovskih postopkih, omogoča brezplačna izobraževanja socialno ogroženim družinam in posameznikom?

Bi radi omogočili podajanje znanja čim širšemu krogu uporabnikov, ki delijo skupne vrednote in zavest o dobrem?

 

Ker deluje Zavod UP kot neodvisna, neprofitna in nevladna organizacija, financira svoje delovanje izključno iz lastne dejavnosti in donacij podpornikov. Da bi lahko kar najbolje sledili našemu poslanstvu in omogočili ljudem, da bi  vrednote skupaj z nami delili v praksi, vas naprošamo, da z donacijami podprete delovanje Zavoda UP in nam omogočite, da izobrazimo in usposobimo čim več ljudi, ki si to želijo ter omogočimo uporabnikom upravnih storitev kvalitetno svetovanje ter razvoj inovativnih rešitev za poslovanje z upravo.

Vaš cenjeni prispevek lahko nakažete na naš račun, odprt pri Banki Koper, št. SI56 1010 0005 1067 391, , koda namena: OTHR, namen plačila: donacija.

 

Donirate lahko za namen splošnega izvrševanja poslanstva (sklic: 99)  ali za posamične, konkretne projekte:

  • Pravo za vsak dan: sklop brezplačnih predavanj/delavnic s področja upravnih ved, namenjenih splošni javnosti (sklic: 01-02)
  • Razvoj aplikacije za optimiziranje upravnega poslovanja za stranke – Uplikacija  (sklic: 03-02)

 

 

0, 5 za Zavod UP

Zavezanci za dohodnino nam lahko namenite 0,5% vaše dohodnine, kar nam omogoča sodelovanje z ustanovo Sklad 05, ustanovo za družbene dejavnosti. Več o tem najdete na strani Sklada 05, lahko pa sami izpolnite in podpišete obrazec ter nam ga pošljete po pošti na naš naslov:

 

Zavod UP,

p.p. 110,

4275 Begunje na Gorenjskem

 

Tako zbrana sredstva v celoti namenjamo izbranemu namenu trenutno projektu izdaje fotoknjige “100 obrazov revščine – Slovenija 2017”.

V letu 2015 smo prejeli tako zbrana sredstva za leto 2014 v znesku 87,78 EUR, ki smo jih v celoti namenili za kritje stroškov prostovoljcem, ki pomagajo na projektu. Darovalcem se iskreno zahvaljujemo!

V letu 2016 smo prejeli tako zbrana sredstva za leto 2015 v znesku 128,64 EUR, ki smo jih v celoti namenili za kritje stroškov prostovoljcem, ki pomagajo na projektu. Darovalcem se iskreno zahvaljujemo!

V letu 2017 smo prejeli tako zbrana sredstva za leto 2016 v znesku 146,07 EUR, ki smo jih v celoti namenili za kritje stroškov prostovoljcem, ki pomagajo na projektu. Darovalcem se iskreno zahvaljujemo!

 

Vabilo k sodelovanju

Donirate nam lahko tudi vaš čas, v obliki prostovoljnega dela. Zavod UP je namreč prostovoljska organizacija, vpisana v vpisnik prostovoljskih organizacij pri AJPES, pod številko 3442-6205224000, smo tudi člani Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

voluntariat 2011

 

K sodelovanju vabimo tudi vse organizacije, podjetja in društva, ki bi jih zanimalo sponzoriranje najrazličnejših dogodkov in oblikovanje partnerstev s podobnimi cilji. Za več informacij nas pokličite in dogovorili se bomo za navezo in obliko sodelovanja, ki bo najbolj odgovarjala vsem partnerjem.

 

 

Donatorski zid

 

Fizičnih oseb poimensko ne navajamo, se pa vsem in vsakomur za prispevek iz srca zahvaljujemo, saj ste prav donatorke in donatorji tisti, ki nam dajete vzgon!

 

Seznam donatorjev, pravnih oseb

(razvrščeni po abecednem redu)

 

  • ARAG SE – Zavarovalnica pravne zaščite podružnica v Sloveniji

 

 

 

 

 

 

  • Razvojni center Novo mesto d.o.o.

 

 

 

 

 

  • Zameg-Zajc d.o.o.

 

 

 

 

  • vaše podjetje?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za vaš prispevek smo vam nadvse hvaležni!

 

ekipa Zavoda Up

 

 

Deli Z Ostalimi:
Facebooktwitterlinkedin